Бозбаш Сисианский

Нет фото
1

Страва порадує ваших рідних і друзів

Продукти
  • баранина - 125г
  • картопля - 160г
  • борошно - 3 г
  • ріпчаста цибуля - 25г
  • томат-пюре - 15г
  • топленого масло - 10г
  • сливи алича (свіжі кислі) - 25г
  • перець, сіль - за смаком
  • зелень (різна) - за смаком.
Приготування

Як робити: Бозбаш Сисианский? Дуже просто читайте далі...

Баранячу грудинку нарізати на шматки вагою по 50-60 гр., покласти в каструлю, залити водою і варити до напівготовності, періодично знімаючи піну. Бульйон процідити.

М'ясо покласти в каструлю з підігрітим жиром, додати нарізаний і обсмажений ріпчасту цибулю з томатом-пюре, підсмажене борошно і, помішуючи, довести до готовності м'яса. Після цього залити бульйоном, додати нарізану кубиками картоплю, промиті кислі сливи, сіль, перець, зелень і варити до готовності картоплі

Вгору