Борщ зі свининою на кісточці

11

Борщ дуже смачний, готується швидко, без зайвих заморочок! Досить густий!

Продукти
  • Свинина на кісточці — 800 г
  • Картопля — 4 шт
  • Морква — 1 шт. (середня)
  • Цибуля — 1 шт. (невеликий)
  • Буряк — 2 шт. (великі)
  • Капуста — 500 г
  • Оцет — 1 ст. л.
  • Лавровий лист
  • Перець горошком
  • Сіль
  • Олію соняшникову
Покрокове приготування

Шаг №1

М'ясо промити і поставити варитися. Коли вода закипить, зняти піну, додати лавровий лист, перець горошком і сіль. Варити м'ясо 1 годину.

Шаг №2

Поки м'ясо вариться, готуємо інші інгредієнти. Картоплю почистити і порізати.
Коли м'ясо звариться, виймаємо його на дошку, а картоплю кладемо в каструлю.

Шаг №3

М'ясо відокремлюємо від кісток і нарізаємо. Потім назад поміщаємо в каструлю. Варимо до готовності картоплі.

Шаг №4

В цей час дрібно ріжемо цибулю, тремо на крупній тертці моркву і смажимо їх на соняшниковій олії до золотистого кольору. Потім овочеву суміш додаємо в каструлю.

Шаг №5

Заздалегідь відварену буряк тремо на крупній тертці. Як тільки картопля стала м'якою, додаємо буряк в каструлю. Для збереження яскравого кольору необхідно додати 1 ст. л. оцту.

Шаг №6

Порізану капусту кладемо в каструлю. Варимо 20 хв Потім вимикаємо вогонь, накриваємо кришкою і даємо настоятися борщу хвилин 5-7.

Шаг №7

Борщ готовий! Приємного апетиту!

Вгору