Поки м'ясо вариться, готуємо інші інгредієнти. Картоплю почистити і порізати. Коли м'ясо звариться, виймаємо його на дошку, а картоплю кладемо в каструлю.
Шаг №3
М'ясо відокремлюємо від кісток і нарізаємо. Потім назад поміщаємо в каструлю. Варимо до готовності картоплі.
Шаг №4
В цей час дрібно ріжемо цибулю, тремо на крупній тертці моркву і смажимо їх на соняшниковій олії до золотистого кольору. Потім овочеву суміш додаємо в каструлю.
Шаг №5
Заздалегідь відварену буряк тремо на крупній тертці. Як тільки картопля стала м'якою, додаємо буряк в каструлю. Для збереження яскравого кольору необхідно додати 1 ст. л. оцту.
Шаг №6
Порізану капусту кладемо в каструлю. Варимо 20 хв Потім вимикаємо вогонь, накриваємо кришкою і даємо настоятися борщу хвилин 5-7.