Борщ з квашеною капустою

11

Борщ, напевно, багато дуже люблять. Я поділюся своїм рецептом борщу з квашеною капустою!

Продукти
  • Свинячі реберця (молоді) — 6 шт.
  • Буряк — 1 шт.
  • Капуста квашена — 100 г
  • Картопля — 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста — 1-2 шт
  • Морква — 1 шт
  • Часник — 1-2 зуб.
  • Томатна паста — 1 ст. ложка
  • Сіль — за смаком
  • Суміш перців — за смаком
  • Масло рослинне для обсмажування
  • Зелень — за смаком
Приготування

Як робити: Борщ з квашеною капустою? Дуже просто читайте далі...

У моєму пищеБлоге можна знайти рецепт заправки для борщу на зиму. Тоді борщ готується дуже швидко!

Покрокове приготування

Шаг №1

Готуємо м'ясо — розрізаємо на окремі реберця, промиваємо і відправляємо в каструлю.

Шаг №2

Після закипання варимо хвилин 10.

Шаг №3

Відправляємо квашену капусту, варимо хвилин 15.

Шаг №4

Нарізану кубиками картоплю кладемо в каструлю, варимо 10 хвилин.

Шаг №5

Готуємо заправку. Нарізаємо цибулю, часник.

Шаг №6

Нарізаємо соломкою буряк.

Шаг №7

Моркву соломкою.

Шаг №8

Обсмажуємо на рослинному маслі, першим — часник з цибулею, потім буряк і моркву, в кінці — ложку томатної пасти.

Шаг №9

Додаємо заправку.

Шаг №10

Варимо хвилин 7.

Шаг №11

Борщ готовий!!

Вгору