Борщ на зиму

9 12 90 хв. 90 хв.

Рецепти на зиму вельми різноманітні. Але особливе місце серед заготовок на зиму займає борщ. Заготівля борщу на зиму - справа дуже невдячна. Тому що взимку за цей борщ всі будуть дякувати вас.

Продукти
  • Буряк - 1 кг
  • Морква - 1 кг
  • Капуста - 1 кг
  • Помідори - 1 кг
  • Цибуля - 0,5 кг
  • Олія рослинна - 0,5 кг
  • Сіль - 2 ст. ложки
  • Цукор - 2 ст. ложки
  • Лимонна кислота - 1 ч. ложка
Покрокове приготування
1 Борщ на зиму, шаг 1

Продукти для заготівлі борщу на зиму перед вами.

:)
2 Борщ на зиму, шаг 2

Як приготувати борщ на зиму:

Буряк очистити, помити і натерти на крупній тертці.

3 Борщ на зиму, шаг 3

Моркву очистити, помити і натерти на крупній тертці.

4 Борщ на зиму, шаг 4

Помідори помити, нарізати часточками або кубиками.

5 Борщ на зиму, шаг 5

Капусту нарізати соломкою.

6 Борщ на зиму, шаг 6

Цибуля ріпчаста очистити, помити і нарізати кубиками або півкільцями.

7 Борщ на зиму, шаг 7

Всі овочі перемішати і додати рослинне масло, сіль, цукор, лимонну кислоту.

8 Борщ на зиму, шаг 8

Поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння, варити борщ на помірному вогні 40 хвилин, помішуючи.

9 Борщ на зиму, шаг 9

Банки добре промити, простерилізувати будь-яким способом.

10 Борщ на зиму, шаг 10

Потім готовий борщ розкласти в гарячому вигляді в підготовлені банки.

11 Борщ на зиму, шаг 11

Закатати борщ зі свіжих овочів на зиму.

12 Борщ на зиму, шаг 12

Борщ на зиму готовий.
Приємного апетиту!

Вгору