Борщ «Бабулин»

Нет фото
55 хв.

Варити борщ мене навчила мама. Сказала, що бабуся завжди готувала...

Продукти
  • Яловичина - 200 г
  • Буряк - 1 шт.
  • Капуста - приблизно 1/4 невеликого качана
  • Картопля - 5-6 шт
  • Морква - 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Томатна паста - 1 ст. л.
  • Борошно - 1 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Вода - 3 л
Приготування

Як робити: Борщ «Бабулин»? Дуже просто читайте далі...

Всі шаткуємо, ріжемо як для звичайного супу, тільки морква бажано порізати на колоди.

Як тільки м'ясо закипіло, зняти пінку і відразу покласти капусту. Чекаємо хвилин 30. Потім картоплю. Як закипіло, обсмажуємо окремо овочі до золотистої скоринки, по черговості: буряк, морква, в останню чергу обсмажуємо цибулю. До нього додати борошно і перемішати. Обсмажуємо до золотистого кольору. Туди ж томатну пасту, перемішуємо. Наливаємо в цю масу бульйон, приблизно ополоник, перемішуємо. Чекаємо, коли буде консистенція соусу, і виливаємо цю масу в суп.

все Перемішуємо вміст каструлі, бажано відразу, як вилили «соус». Потім, хто як любить, можна зелень і лавровий лист покласти. Як тільки суп закипить, вимикаємо, чекаємо хвилин 10-15, і можна їсти...

Приємного апетиту!

Вгору