Млинці зі шпинатом і болгарським перцем

11

В млинці в якості наповнювача додано шпинат, а начинка приготовлена з плавлених сирків і болгарського перцю. Дуже смачно!

Продукти
  • Для млинців:
  • Шпинат свіжий - 50 г
  • Молоко - 250 мл
  • Яйця - 2 шт.
  • Борошно - 6 ст. ложок
  • Олія рослинна - 1 ст. ложка + для змащування сковороди
  • Сіль - щіпка
  • Для начинки:
  • Плавлений сирок - 2 шт.
  • Перець червоний болгарський - 0,5 шт
  • Часник - 2-3 зубки
  • Майонез - 3 ст. ложки
Покрокове приготування
1 Млинці зі шпинатом і болгарським перцем, шаг 1

Продукти для млинців зі шпинатом і болгарським перцем.

:)
2 Млинці зі шпинатом і болгарським перцем, шаг 2

Як приготувати млинці зі шпинатом і болгарським перцем:

Листя шпинату промити і на 3-4 хвилини залити окропом. Потім воду злити, а листя дрібно нарізати.

3 Млинці зі шпинатом і болгарським перцем, шаг 3

З борошна, яєць, молока, масла і солі приготувати тісто для млинців. Додати подрібнене листя шпинату і добре перемішати.

4 Млинці зі шпинатом і болгарським перцем, шаг 4

Випікати млинці зі шпинатом з двох сторін на добре розігрітій сковороді, змазаній рослинною олією.

5 Млинці зі шпинатом і болгарським перцем, шаг 5

Виходить 5-6 млинців. Поки млинці остигають, приготувати начинку.

6 Млинці зі шпинатом і болгарським перцем, шаг 6

Болгарський перець помити, очистити від насіння і нарізати дрібними кубиками. Сирки натерти на дрібній тертці. Часник продавити через прес. Все змішати, додати майонез.

7 Млинці зі шпинатом і болгарським перцем, шаг 7

На млинці викласти начинку, згорнути млинці зі шпинатом в рулети і розрізати навпіл.
Млинці зі шпинатом і болгарським перцем готові. Приємного апетиту!

Вгору