Млинці з начинкою

13 4

Неймовірно смачні млинці з начинкою з грибів та курки. В рецепт цих чудових млинців входить сік і цедра апельсина, а також чебрець. Виходить дуже яскраве і смачне блюдо.

Продукти
  • (на 4-6 порцій)
  • Для тіста:
  • Борошно - 150 г
  • Яйця - 3 шт.
  • Апельсин (сік) - ½ шт
  • Цедра 1 апельсина
  • Чебрець - 0,5 ч. л.
  • Масло топлене - 50 г
  • Молоко - 1,5 склянки
  • Сіль - 0,5 ч. л.
  • Для начинки:
  • Куряча грудка - 1 шт
  • Печериці - 500 г
  • Лимон (сік) - ½ шт
  • Апельсин (сік) - ½ шт
  • Сметана - 200 мл
  • Зелена цибуля - 5 стрілок
  • Олія рослинна - для смаження
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
Приготування

Як робити: Млинці з начинкою? Дуже просто читайте далі...

Здавалося б несумісні між собою продукти прекрасно поєднуються, створюючи незвичайний і дивний смак.

Це чудове блюдо сподобається як дорослим, так і дітям.

Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати млинці з грибами і куркою:

Зняти цедру з апельсина, видавити сік.

Шаг №2

З'єднати в мисці борошно, половину соку апельсина, яйця, сіль, чебрець. Не перестаючи замішувати тісто міксером, ввести, чергуючи, молоко і топлене маслом. Готове тісто накрити харчовою плівкою і настоювати 30 мнуть.

Шаг №3

Порізати курячу грудку маленькими шматочками і обсмажити на сильному вогні, часто помішуючи на рослинному маслі протягом 5 хвилин.

Шаг №4

Подрібнити гриби, полити соком лимона і додати в сковороду, смажити до готовності, часто помішуючи.

Додати сметану і що залишився сік апельсина, перемішати. Посолити і поперчити за смаку. Накрити кришкою і гасити 2 хвилини.

Шаг №5

Вимкнути вогонь, додати подрібнену цибулю і перемішати. Кришкою не накривати.

Шаг №6

Налити тісто на млинцеву сковороду, сформувати блін, підсмажити, перевернути і підсмажити з іншого боку.

Шаг №7

Готові млинці з грибами і куркою скласти на тарілочку. Звичайну сковороду змащувати маргарином перед смаженням млинців.
 середину млинця викласти начинку і загорнути його. На одну порцію йде два млинчика.

Вгору