Млинці на молоці з печінковою начинкою

12 6 70 хв.

Люблю млинці, а вже зі смачною начинкою з печінки - тим більше. Це просто, але доведеться повозитися, результат того вартий.

Продукти
  • Для млинців:
  • Молоко - 500 мл
  • Яйця курячі - 3 шт
  • Борошно - 1,5 склянки, Цукор - 1-2 ст. ложки
  • Сіль - 0,5 ч. ложки, Рослинне масло - 2 ст. ложки
  • Для начинки:
  • Печінка куряча - 300 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Олія рослинна - 3 ст. ложки
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
  • Для смаження млинців:
  • Масло вершкове - 30 г
Покрокове приготування

Шаг №1

Зробити начинку. Для цього печінку помити, нарізати шматочками.

Шаг №2

Почистити, помити цибулю, порізати кубиками.

Шаг №3

Розігріти сковороду, налити рослинне масло. У гаряче масло викласти половину цибулі. Тушкувати на середньому вогні, помішуючи, 3-4 хвилини. Потім викласти печінку. Тушкувати все разом, помішуючи, 5 хвилин. Посолити, поперчити. Охолодити.

Шаг №4

Пропустити печінку через м'ясорубку або збити в блендері. Фарш готовий.

Шаг №5

У миску вбити яйця. Додати цукор, сіль.

Шаг №6

Все добре збити.

Шаг №7

Додати молоко. Все збити. Борошно просіяти і додавати невеликими частинами, весь час збиваючи.

Шаг №8

Тісто для налисників повинно бути по густоті як рідка сметана. Потім додати рослинне масло. Добре збити.

Шаг №9

Розігріти сковороду, змастити перший раз сковороду (салом або пензликом) рослинним маслом. Налити половину ополоника тіста, повертаючи за ручку сковороду, розподілити блін по всій сковороді. Пекти на середньому вогні 1 хвилину. Потім перевернути і пекти 30 секунд.

Шаг №10

Так все посмажити млинці.

Шаг №11

На млинець викласти 1-2 ч. ложки начинки.

Шаг №12

Згорнути блін конвертиком. Так нафарширувати всі млинці.

Шаг №13

Розігріти сковороду, викласти вершкове масло. У гаряче масло викласти конвертики млинців.

Шаг №14

Обсмажити млинці з двох сторін на середньому вогні до золотистого кольору (1-2 хвилини).

Шаг №15

Млинці на молоці, з печінкою, готові.
Приємного апетиту!

Вгору