Млинці на молоці

7

Простий рецепт приготування тонких млинців на молоці.

Продукти
  • Молоко - 1 л
  • Яйця - 10 шт.
  • Борошно - 10 ст. л.
  • Масло виноградних кісточок - 50 мл + масло для змазування сковороди
  • Масло вершкове для змащування млинців - за смаком
  • Сіль - 1 щіпка
Приготування

Як робити: Млинці на молоці? Дуже просто читайте далі...

Можна використовувати будь-яку рослинну олію, масло виноградних кісточок відрізняється легким смаком, особливими цілющими властивостями і тим, що витримує високу температуру нагрівання.

Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати млинці на молоці:

Збиваємо яйця.

Шаг №2

Додаємо молоко.

Шаг №3

Додаємо борошно, сіль і масло.

Шаг №4

Всі інгредієнти перемішуємо вінчиком до однорідності і даємо тісту постояти 30-40 хвилин.

Шаг №5

Розігріваємо сковороду для млинців, змащуємо її рослинним маслом.
Тісто для млинців на молоці наливаємо ополоником (приблизно 1/2 або 2/3) на сковороду і швидко розподіляємо тісто по поверхні.

Шаг №6

Смажимо млинець з одного боку на середньому вогні. Коли підрум'яниться, перевертаємо і смажимо з іншого боку.

Шаг №7

Викладаємо готові млинці на молоці стопкою на тарілку, відразу змащуючи їх, поки гарячі, вершковим маслом.

Шаг №8

Готові млинці на молоці. Приємного апетиту!

Вгору