Млинці апельсинові

7

Аромат цих млинців на молоці просто чарівний!

Продукти
  • Яйця — 2 шт
  • Молоко — 1 склянка
  • Цукор — 2-3 ст. ложки
  • Борошно — 100 г
  • Сік апельсина — 70 мл
  • Цедра апельсина — 1 ч. ложка
  • Олія вершкове — 30 р
Приготування

Як робити: Млинці апельсинові? Дуже просто читайте далі...

Якщо використовується чавунна сковорода, її потрібно змащувати жиром перед кожним новим млинцем!

Покрокове приготування
1 Млинці апельсинові, шаг 1

Як приготувати апельсинові млинці:

Відокремити жовтки від білків, змішати з молоком і цукром.

:)
2 Млинці апельсинові, шаг 2

Додати борошно, перемішати.

3 Млинці апельсинові, шаг 3

З апельсина вичавити сік.

4 Млинці апельсинові, шаг 4

Натерти цедру.

5 Млинці апельсинові, шаг 5

У тісто додати сік і цедру апельсина.

6 Млинці апельсинові, шаг 6

Білки збити в піну.

7 Млинці апельсинові, шаг 7

Додати білки в тісто. Перемішати.

8 Млинці апельсинові, шаг 8

Розігріти сковороду з антипригарним покриттям. Розподілити тісто, смажити апельсиновий млинець на середньому вогні 2 хвилини.

9 Млинці апельсинові, шаг 9

Потім перевернути млинець і смажити його з іншого боку ще 2 хвилини.

10 Млинці апельсинові, шаг 10

Кожен млинець змастити вершковим маслом.

Апельсинові готові млинці можна подавати. Приємного апетиту!

Вгору