млинцевий пиріг з сиром*

Нет фото

Смакота!

Продукти
  • все найпростіше!
Приготування

Як робити: млинцевий пиріг з сиром*? Дуже просто читайте далі...

Млинцевий пиріг з сирною начинкою

Для приготування млинцевого пирога знадобиться:

готові тонкі млинці — 10-12 шт.;

сир — 500 г;

цукор — 1-2 ст. л.;

яйце — 1 шт.;

ванільний цукор — 1 пакетик;

курага та родзинки;

для заливки:

яйця — 2 шт.;

цукор — 2-3 ст. л.;

сметана — 3 ст. л.

Спекти тонкі млинці по своєму коханому рецептом.

Приготувати начинку. Для цього сир розтерти з яйцем, цукром, ванільним цукром, додати нарізану курагу, перемішати.

Викласти начинку на блін, згорнути його рулетом.

Форму для випічки змастити маслом. Млинці з начинкою викладати у форму спіралі.

Приготувати заливку для млинцевого пирога. Для цього яйця злегка збити з цукром, додати сметану, перемішати до однорідної маси.

Весь млинцевий пиріг рівномірно покрити заливкою, поставити форму з пирогом в розігріту до 190 градусів духовку на 30-35 хвилин.

Вгору