Млинцевий пиріг з куркою

8

Навіть якщо не Масляна - побалувати себе смачним блинным пирогом можна завжди.

Продукти
  • Млинці тонкі (готові) - 10 шт.
  • Філе куряче - 500 г
  • Сир - 200 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Майонез - 200 мл
  • Масло рослинне для обсмажування - 1-2 ст. л.
Приготування

Як робити: Млинцевий пиріг з куркою? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати млинцевий пиріг з куркою:

1. Куряче філе промити, залити окропом і відварити в підсоленій воді до готовності. Приблизно 20 хвилин на повільному вогні.

2. Цибулю очистити, нарізати кубиками і обсмажити на розігрітому рослинному маслі до золотистого кольору.

3. Остудити філе і цибулю. Пропустити через м'ясорубку або подрібнити блендером до однорідності.

4. Посолити і поперчити фарш за смаком. Додати натертий на дрібній тертці сир.

5. Заправити фарш майонезом.

6. Зібрати млинцевий пиріг. На блюдо викладати по одному млинці, змащувати їх фаршем.

7. Верхній млинець змастити тільки майонезом, щоб не засыхал, або взагалі не змащувати. За бажанням можна запорошити верх млинцевого пирога сиром.

Прикрасити млинцевий пиріг з куркою за смаком.

Приємного апетиту!

Вгору