Млинці тонкі

Нет фото

НАЙПРОСТІШИЙ РЕЦЕПТ МЛИНЧИКІВ

Продукти
  • ✔ яйця – 3 шт.
  • ✔ молоко – 650 мл
  • ✔ борошно – 250-280 грам
  • ✔ сіль – 1 ч. ложка
  • ✔ цукор — 1-3 ст. ложки
  • ✔ рослинна (або розтоплене вершкове) масло — 2 ст. ложки
Приготування

Як робити: Млинці тонкі? Дуже просто читайте далі...

1. У миску міксера кладемо 3 яйця, додаємо 1 ч. ложку солі і 1 ст. ложку цукру.

2. Наливаємо 350 мл. молока і розмішуємо на малій швидкості міксера (можна міксером).

3. Продовжуючи заважати, поступово додаємо борошно і вимішуємо до отримання однорідного тіста.

4. Додаємо решту молока і ще раз добре вимішуємо.

5. При необхідності проціджують. Тісто готове.

** по консистенції тісто нагадує — рідку згущене молоко

6. Залишаємо тісто в сторонці для набухання борошна на 20 хвилин.

7. Через 20 хвилин додаємо в тісто 2 столові ложки рослинної олії і випікаємо тонкі млинчики, зарумянивая їх з двох сторін.

Вгору