Млинці з печінкою

11

Цей рецепт млинців з печінкою оцінять любителі печеночки.

Продукти
  • Молоко - 0,5 л
  • Яйця - 2 шт.
  • Борошно
  • Сіль
  • Цукор
  • Сода гашене - 1 ч. л.
  • Масло рослинне - 100 г
  • Печінка свиняча
  • Сіль
  • чорний Перець
  • Цибуля ріпчаста (за бажанням)
Покрокове приготування

Шаг №1

Готуємо тісто для млинчиків з молока, яєць і борошна, додавши в тісто трохи солі, цукру, гашену соду (млинці будуть м'якими, повітряними, з дірочками) і рослинне масло (можна смажити налисники, не додаючи масло в сковороду). Смажимо млинці на найбільш зручній та кращої сковороді. Проявляючи терпіння, не з'їдаємо їх відразу, а складемо стопкою.

Шаг №2

Готуємо начинку для млинців з печінки. Печінку обсмажуємо на олії (за бажанням, разом з ріпчастою цибулею), солимо, перчимо.

Шаг №3

Викладаємо подрібнену печінку на край млинчика.

Шаг №4

Рівно загортаємо краю.

Шаг №5

І акуратно скручуємо млинець з начинкою.

Шаг №6

Обсмажуємо млинці з печінкою на сковороді (на маслі) і подаємо з соусом, сметаною тощо (за бажанням). Приємного апетиту!

Вгору