Млинці з грибами, картоплею і цибулею

11 6 120 хв. 120 хв.

Рецепт млинців з грибами і картоплею для любителів млинців, а також розкішне частування на Масницю.

Продукти
  • Борошно — 2 склянки
  • Молоко — 3 склянки, Яйця — 3 шт
  • Цукор — 2 ст. ложки
  • Сіль — 0,5 ч. ложки
  • Для начинки:
  • Гриби — 200 г
  • Цибуля ріпчаста — 1 головка
  • Картопля — 400 г
  • Сіль — 1 ч. ложка (за смаком
  • Перець — 1 щіпка (за смаком)
  • Для смаження:
  • Рослинна олія — 6 ст. ложок (скільки піде)
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для млинців з грибами і картоплею перед вами.

Шаг №2

Як приготувати млинці з картоплею і грибами:

Відокремте жовтки від білків.

Шаг №3

До жовтків додати цукор і сіль. Розітріть яєчні жовтки з сіллю і цукром.

Шаг №4

Курячі білки охолодіть в морозилці 5 хвилин, посоліть(1 щіпка солі) і збийте в міцну піну блендером (близько 3-5 хвилин).

Шаг №5

Жовтки змішайте з двома склянками молока, всипте борошно і добре розітріть суміш до однорідної консистенції.

Шаг №6

Потім додайте молоко, що залишилося і, нарешті, збиті в міцну піну білки. Перемішайте. Тісто готове.

Шаг №7

Розігрійте Сковороду, змастіть жиром (0,5 ч. ложки). Вилийте порцію тесту на сковороду, розподіліть тісто по всій сковороді. Млинці випікати на середньому вогні на сковороді, змащеній жиром. Спочатку з одного боку 1-2 хвилини.

Шаг №8

А потім переверніть і випікайте млинець з іншого боку одну хвилину.

Шаг №9

Так спечіть всі млинці. Готовим млинців дайте охолонути, а в цей час приготувати начинку.

Шаг №10

Очистіть і вимийте картоплю, наріжте шматочками.

Шаг №11

Ріпчасту цибулю очистіть, вимийте і дрібно наріжте.

Шаг №12

Викладіть картоплю в каструлю, залийте холодною водою, поставте на вогонь, доведіть до кипіння. Відваріть картоплю до готовності на середньому вогні (близько 20 хвилин).

Шаг №13

Гриби промийте, викладіть в каструлю, залийте холодною водою, доведіть до кипіння. Відваріть гриби до готовності на середньому вогні (близько 10 хвилин). Відкиньте на друшляк. Охолодіть.

Шаг №14

Варені гриби дрібно наріжте.

Шаг №15

Розігрійте сковороду, налийте олію (2-3 ст. ложки). У гаряче масло, додайте цибулю. Дрібно нарізану цибулю обсмажте на рослинному маслі на середньому вогні до рум'яного кольору (близько 2-3 хвилин).

Шаг №16

Злийте воду з картоплі. Картопля розімніть, додаючи невелику кількість молока (близько 50 мл).

Шаг №17

Підготовлені гриби змішайте з картоплею. Потім
додайте в картоплю з грибами смажену цибульку. Посоліть і поперчіть за смаком. Перемішайте. Начинка готова.

Шаг №18

Тепер викладіть її на млинці (1 ст. ложку начинки на кожен млинець).

Шаг №19

Загорніть млинці конвертиком.

Шаг №20

Розігрійте сковороду, налийте олію (1-2 ст. ложки). У гаряче масло викладіть підготовлені млинці. Обсмажте млинці з грибами і картоплею на рослинному маслі до золотавої скоринки на середньому вогні спочатку з одного боку хвилинку (до рум'яного кольору).

Шаг №21

А потім переверніть і смажте млинці з картоплею та грибами з іншого боку одну хвилину.

Шаг №22

Млинці з грибами, картоплею і цибулею готові!
Приємного апетиту!

Вгору