Млинці на сироватці

7 6 40 хв. 100 хв.

Такі млинці на сироватці може собі дозволити кожен. Дешево і сердито. І пригостити не соромно:)

Продукти
  • Сироватка - 500 мл
  • Борошно - 2 склянки
  • Сіль - 0,5 ч.л.
  • Цукор - 1 ст.л.
  • Сода - 0,5 ч.л.
  • Рослинне масло - 2 ст.л.
  • Ванільний цукор - за смаком
Приготування

Як робити: Млинці на сироватці? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати млинці на сироватці:

1. Борошно просіяти.

2. Сироватку підігріти до теплого стану і всипати в неї муку. Добре перемішати. Додати сіль, цукор, ванільний цукор, соду і масло. Все дуже добре перемішати. Дати постояти годину під накритою кришкою.

3. Розігріти сковороду. Сковорідку злегка змастити рослинним маслом або салом.

4. На сковорідку по центру налити тісто, хай розіллється по всій сковороді. Смажити млинці на сироватці під кришкою (це обов'язкова умова) з обох боків до золотистого кольору на середньому вогні.

5. Млинці укласти стопкою, подавати теплими, зі сметаною або джемом.

Приємного апетиту!

Вгору