Млинці-крепи з куркою і грибами

11 6

В цьому рецепті все увагу приділено начинці для найтонших французьких млинців-крепів. Спекти крепи - справжнє мистецтво, тому купите їх готовими. Щоб заощадити час, придбайте готову смажену курку. Тоді, для приготування цієї страви знадобиться мінімум зусиль.

Продукти
  • Масло вершкове - 1 ч. л.
  • Лук, нарізаний скибочками - 1 склянка
  • Часник подрібнений - 1 зубчик
  • Гриби портобелло (або королівські печериці) маленькі, тонко нарізані капелюшки - 3 склянки (близько 170 м)
  • Сіль - ¾ ч. л.
  • Перець чорний мелений - ¼ ч. л.
  • Вино сухе, біле - ½ склянки
  • Бульйон курячий - ¾ склянки
  • Чебрець свіжий, подрібнений - 2 ч. л.
  • Французька сметана «crème fraiche» (можна зробити самим, змішавши жирні густі вершки з кефіром і залишивши на добу) - ¼ склянки
  • Шматочки смаженого курячого м'яса (філе без шкіри і кісток) - 2 склянки
  • Французькі млинці-крепи - 6 шт.
  • Гілочки чебрецю (за бажанням)
Приготування

Як робити: Млинці-крепи з куркою і грибами? Дуже просто читайте далі...

1.Растопите вершкове масло в антипригарній сковороді на помірно сильному вогні. Підрум'яньте цибулю і часник (близько 2 хвилин). Додайте гриби, сіль, перець і готуйте 3 хвилини, часто помішуючи. Влийте вино, готуйте ще 3 хвилини, помішуючи, щоб рідина випарувалася майже повністю. Додайте бульйон і нарізаний чебрець, готуйте 2 хвилини. Зніміть сковороду з вогню, додайте «крем-фреш», перемішайте. Додайте курку, перемішайте.

2.Выложите в центр кожного крепу по 1/3 склянки приготовленої начинки, скрутіть, прикрасьте гілочкою чебрецю і відразу подавайте. Bon appétit!

Вгору