Бісквітний торт з сирним кремом

6

Спечемо на десерт повітряний бісквіт з ніжним сирно-вершковим кремом.

Продукти
  • Для бісквіта:
  • Яйця — 6 шт.
  • Борошно — 120 г
  • Цукор — 100 г
  • Ванільний цукор — 1-2 ст. ложки
  • Для крему:
  • Сир — 500 г
  • Цукрова пудра — 200 г
  • Вершки 30% — 250 мл
Покрокове приготування

Шаг №1

Відокремити жовтки від білків. Жовтки збити з половиною цукру і ванільним цукром до побіління маси.

Шаг №2

Охолоджені білки збити з цукром до пишної стійкої білої маси за допомогою міксера (приблизно 5-7 хвилин).

Шаг №3

Включити духовку.
Борошно просіяти два рази. Перемішати з жовтками.

Шаг №4

Збиті білки додати до жовтків з борошном.

Шаг №5

Перемішати повільно дерев'яною ложкою, знизу вгору, до однорідності.

Шаг №6

Дно форми застелити пергаментним папером, викласти у форму тісто.

Шаг №7

Поставити фору з тістом в духовку на середню полицю. Випікати при температурі 180 градусів, не відкриваючи духовку, близько години (від 40-45 хвилин).

Шаг №8

Бісквіт вийняти з форми, охолодити. Бісквіт розрізати на 2-3 коржа.

Шаг №9

Зробити сирний крем. Сир розтерти міксером з цукровою пудрою. Додати вершки. Все разом добре збити.

Шаг №10

Змастити коржі кремом і сформувати торт.

Шаг №11

Торт прикрасити за смаком.

Вгору