Бісквітний Ведмедик

60 хв. 30 хв.

Їсти подано:)

Продукти
  • 1 пачка злив. масла
  • 1 ст. кефіру
  • 3 яйця
  • 1.5 склянки цукру ( я беру коричневий)
  • 1 пак. розпушувача
  • 1 пак. ваніліну ( можна і без нього)
  • 2 склянки борошна (борошно потрібно дивитися - може трохи менше або більше)
Приготування

Як робити: Бісквітний Ведмедик? Дуже просто читайте далі...

Яйця збити з цукром, додати розтоплене сл. масло, кефір. Змішати окремо сухі інгредієнти. З'єднати, замісити.

Випікати при 180 гр близько 30-40 хвилин.

Остудити, вийняти з форми

Вгору