Бісквіт вівсяний

3

Згадавши, що гряде рік коня, вирішила придумати, чим ж її, кінь цю, пригортати... Отже, бісквіт на вівсяному борошні — смачно, ароматно і ошатно.

Продукти
  • Яйця — 3 шт
  • Цукор — 200 г
  • Борошно вівсяна — 150 р
Покрокове приготування
1 Бісквіт вівсяний, шаг 1

Як приготувати вівсяний бісквіт:

Відокремити білки від жовтків. Один жовток прибрати (можна використовувати для омлету, наприклад).

:)
2 Бісквіт вівсяний, шаг 2

Білки змішати з половиною цукру, прибрати в холодильник на 10 хвилин.

3 Бісквіт вівсяний, шаг 3

Жовтки змішати з цукром, злегка збити виделкою.

Включити духовку і розігріти її до 175 градусів.

4 Бісквіт вівсяний, шаг 4

Білки збити в міцну піну.

5 Бісквіт вівсяний, шаг 5

Перекласти до жовтків. Акуратно перемішати круговими рухами «знизу-вгору».

6 Бісквіт вівсяний, шаг 6

Продовжуючи перемішувати тісто круговими рухами «знизу-вгору», поступово додавати борошно.

7 Бісквіт вівсяний, шаг 7

Форму змастити маслом або вистелити фольгою. Викласти тісто, розрівняти його.

8 Бісквіт вівсяний, шаг 8

Випікати вівсяний бісквіт 40 хвилин. Потім перевернути форму і бісквіт остудити в духовці.
Вівсяний бісквіт готовий.

Вгору