Бісквіт для рулету

6

Корж для бісквітного рулету по цьому рецепту готується мегабыстро!

Продукти
  • Яйця - 4 шт.
  • Цукрова пудра - 1 склянка
  • Борошно - 1 склянка
  • Сода - 0,5 ч. ложки
  • Оцет - 0,5 ч. ложки, Масло для змащування - 10 г
Покрокове приготування
1 Бісквіт для рулету, шаг 1

Як приготувати бісквіт для рулету:

Включити духовку. Розігріти її до 200-210 градусів.

Яйця збити в піну. Збивати приблизно 3 хвилини.

:)
2 Бісквіт для рулету, шаг 2

Додати цукрову пудру. Продовжувати збивати ще 3 хвилини. Маса повинна стати світлою і густий.

3 Бісквіт для рулету, шаг 3

Соду погасити оцтом. Додати в тісто. (Зазвичай в бісквіт соду не кладуть, але це швидкий варіант бісквіта...)

4 Бісквіт для рулету, шаг 4

Не припиняючи збивати, поступово всипати борошно.

5 Бісквіт для рулету, шаг 5

Продовжувати збивати до однорідності (всього потрібно збивати тісто з борошном приблизно 5 хвилин).

6 Бісквіт для рулету, шаг 6

Форму для рулету змастити вершковим маслом. Вилити тісто і акуратно розрівняти його.

Я форму приготувала сама, взявши аркуш фольги і загнувши краї у вигляді бортиків.

Поставити деко з тістом в духовку. У мене бісквіт для рулету випікався 5 хвилин (тонкий корж печеться швидко, стежте за часом).

7 Бісквіт для рулету, шаг 7

Вийняти бісквіт і відразу ж, не знімаючи з фольги, згорнути рулетом. Рулет загорнути в рушник і залишити остигати.

8 Бісквіт для рулету, шаг 8

Приблизно через 30 хвилин акуратно розгорнути рулет, але не плоский корж, а трохи, так, щоб можна було відокремити фольгу і намазати бісквіт для рулету кремом або варенням.

9 Бісквіт для рулету, шаг 9

Змастити бісквіт і знову загорнути рулетом. Щоб зафіксувати форму, загорнути готовий рулет у фольгу або пергаментний папір.

Вгору