Бейк з куркою та квасолею

8 10 30 хв. 60 хв.

У двох словах: смачно і ситно. Куряче філе, квасоля і гриби, запечені в духовці.

Продукти
  • Печериці - 800 г
  • Куряче філе - 8 шт., тобто від 4-х курячих грудок
  • Квасоля біла відварна - 1 склянка
  • Вершки 10% - 800 мл
  • Сир «Російський» - 150 г
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
  • Рослинна олія - трохи для смаження
Покрокове приготування
1 Бейк з куркою та квасолею, шаг 1

Гриби нашаткувати, обсмажити з невеликою кількістю масла, посолити, поперчити.

:)
2 Бейк з куркою та квасолею, шаг 2

Куряче філе розрізати уздовж навпіл і нарізати на шматочки шириною 1,5-2 див.

3 Бейк з куркою та квасолею, шаг 3

Обсмажити м'ясо з невеликою кількістю масла, щоб м'ясо тільки трохи «схопилося», а всередині залишалося сирим. Посолити, поперчити.

4 Бейк з куркою та квасолею, шаг 4

У форму викласти м'ясо, гриби, квасоля, все перемішати.

5 Бейк з куркою та квасолею, шаг 5

Залити вершками, посипати тертим сиром і запікати в гарячій духовці 30 хвилин.

6 Бейк з куркою та квасолею, шаг 6

Подавати, посипавши зеленню.

Вгору