Бешбармак

Нет фото
50 хв.

Це казахська національна їжа. Ми будемо готувати бешбармак по-казахськи.

Продукти
  • Яйце, Вода тепла
  • Борошно
  • М'ясо (яловичина)
  • ріпчаста Цибуля
  • Сіль
  • Перець
Приготування

Як робити: Бешбармак? Дуже просто читайте далі...

Варимо м'ясо. Бульйон проціджуємо, відокремлюємо половину.

Замішуємо круте тісто - тепла вода, яйце, сіль, борошно. Розкочуємо тонко, нарізаємо прямокутниками. Відварюємо в половині бульйону.

Готуємо підливу: цибулю, тонко нарізаний, заливаємо бульйоном, додаємо перець.

Викладаємо відварені шматочки тіста, зверху м'ясо, поливаємо соусом, посипаємо зеленню. Окремо подаємо бульйон в піалах.

Вгору