Біляші в духовці

13

Біляші — це дуже смачна, але не надто корисна їжа. Альтернативою будуть печені біляші — смакота!

Продукти
  • Для начинки:
  • Фарш свинячий — 400 г
  • Цибуля — 1 шт
  • Сіль — 0,5 ч. ложки
  • Перець чорний мелений — 0,25 ч. ложки
  • Для тіста:
  • Кефір — 1 склянка
  • Яйце — 1 шт.
  • Білок яєчний — 1 шт.
  • Маргарин — 100 г
  • Сіль — 2 щіпки
  • Сода — 1 ч. ложка
  • Борошно — 3 склянки
  • Крім того:
  • Жовток для змазування біляшів — 1 шт.
  • рослинна Олія для змащування дека — 0,5 ст. ложки
Покрокове приготування

Шаг №1

Цибулю дрібно нарізати.

Шаг №2

Змішати цибулю, фарш, сіль, перець до однорідного стану і відкласти.

Шаг №3

Приготувати тісто. Для цього змішати яйце, білок і кефір.

Шаг №4

Додати м'який маргарин, сіль і соду.

Шаг №5

Всипати борошно.

Шаг №6

Замісити м'яке тісто.

Шаг №7

Розділити тісто на 15-20 частин.

Шаг №8

Розкачати кожну частину в кружечок, завбільшки з кавове блюдце. На середину кожного викласти столову ложку фаршу.

Шаг №9

Зліпити краї так, щоб середина залишилася відкритою.

Шаг №10

Включити духовку. Деко застелити пергаментним папером і змастити рослинним маслом. Викласти біляші на деко, змастити їх залишилися жовтком.

Шаг №11

Випікати при температурі 180 градусів до рум'яної скоринки (15-20 хвилин).

Вгору