Біляші з курячим м'ясом

13 4 60 хв.

Знавці і цінителі біляшів стверджують, що це не справжні біляші. Але моїм домашнім подобаються. Спробуйте і ви зробити такі біляші з м'ясом.

Продукти
  • Для тіста:
  • Борошно - 2-3 склянки
  • Яйце куряче - 1 штука
  • Сухі дріжджі - 1 чайна ложка
  • або дріжджі свіжі - 20 г
  • Молоко - 1,5 склянки
  • Сіль - 1 ч. ложка
  • Цукор - 1 ст. ложка
  • Олія рослинна - 1 ст. ложка
  • Для начинки:
  • Куряче філе - 300 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
  • Для смаження:
  • Рослинна олія - скільки піде
Покрокове приготування
1 Біляші з курячим м'ясом, шаг 1

Як приготувати біляші з м'ясом курки:

Борошно просіяти. Додати сухі дріжджі.

:)
2 Біляші з курячим м'ясом, шаг 2

Молоко підігріти до 40 градусів. У борошно додати яйце, сіль, цукор і рослинне масло. Потім тепле молоко.

3 Біляші з курячим м'ясом, шаг 3

Замісити мягенькое тісто. Накрити рушником і поставити в тепле місце на 30-40 хвилин.

4 Біляші з курячим м'ясом, шаг 4

Тим часом зробити фарш. Куряче філе вимити й обсушити, розрізати на шматки.

5 Біляші з курячим м'ясом, шаг 5

Цибуля ріпчаста очистити і помити. Розрізати на 4 частини. Прокрутити На м'ясорубці філе курки разом з цибулею. посолити і поперчити. Добре перемішати. Фарш повинен бути м'який (можна додати трохи води).

6 Біляші з курячим м'ясом, шаг 6

Підготовлене тісто обім'яти, розділити на шматочки розміром з мандарин. Качалкою розкотити в коржик. Викласти начинку. Защипнути краю біляшів з м'ясом будь-яким способом, але серединка з м'ясом повинна бути відкрита.

7 Біляші з курячим м'ясом, шаг 7

Розігріти сковороду, налити рослинне масло. Викласти біляші начинкою вниз. Смажити біляші з м'ясом на середньому вогні 2-3 хвилини (до золотистого кольору).
Потім перевернути і так само смажити біляші з м'ясом з іншого боку.

8 Біляші з курячим м'ясом, шаг 8

Біляші з м'ясом курки готові.
Приємного апетиту!

Вгору