Білково-масляний крем

4 30 хв. 30 хв.

Щоб приготувати білково-масляний крем, спочатку готують білковий крем на паровій бані, а потім з'єднують крем білковий з маслом.

Продукти
  • Білок — 2 шт.
  • Цукор — 150 г
  • Масло вершкове — 100 г
  • Лікер — 2 ст. ложки
Покрокове приготування

Шаг №1

Підготувати продукти для приготування білково-масляного крему. Масло залишити при кімнатній температурі до розм'якшення.

Шаг №2

Як приготувати олійно-білковий крем:

До того, як збивати білки, заздалегідь, стерти (збити) масло дочиста (до густоти сметани).

Шаг №3

Відокремити білки. Білки змішати з цукром.

Шаг №4

Поставити на парову баню і збивати міксером до утворення пишної густої маси (приблизно 10 хвилин, залежить від потужності вашого міксера).
Зняти з вогню і, продовжуючи збивати, остудити приблизно до температури парного молока (50 градусів).

Шаг №5

У полуохлажденные білки, не перестаючи збивати, ввести по чайній ложці підготовлене масло.

Шаг №6

Влити лікер, перемішати і остудити. Крем білково-масляний готовий.

Шаг №7

Білково-масляний крем дуже ніжний і смачний.

Вгору