Баранячі реберця з картоплею, морквою і грибами

8

Страва для любителів баранини. Смачні і соковиті реберця з смаженою картоплею, ароматною морквою і смаженими печерицями. Завдяки тому, що печериці готуються з ніжками, вони залишаються соковитими і зберігають свою красиву форму.

Продукти
  • Ребра баранячі – 1 кг
  • Печериці – 300 г
  • Картопля – 300 г
  • Морква – 2 шт.
  • Помідори – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт
  • Сіль
  • Перець
  • Розмарин
Покрокове приготування

Шаг №1

Моєму ребра, поділяємо кожне ребро окремо.
Ріжемо одну цибулину півкільцями, трьом помідори на крупній тертці і відправляємо разом в глибоку миску. Солимо, додаємо розмарин і відправляємо в маринад ребра. Залишаємо приблизно на одну годину.

Шаг №2

Розігріваємо сковороду і обсмажуємо ребра до золотистого кольору.
Чистимо моркву, цибулю. Цибулю ріжемо навпіл, моркву нарізаємо кружечками завтовшки 2 см, картоплю ріжемо з шкіркою, гриби залишаємо з ніжками.

Шаг №3

М'ясо перевертаємо і смажимо з кожної сторони. Додаємо цибулю і моркву, продовжуємо смажити.

Шаг №4

Викладаємо по краю картоплю. Овочі періодично потрібно солити за смаком.

Шаг №5

Готові ребра виймаємо, додаємо до овочів гриби і смажимо до готовності. Процес приготування займає не більше 40 хвилин.

Шаг №6

Приємного апетиту!

Вгору