Банановий бісквіт

6 60 хв. 40 хв.

Банановий бісквіт

Продукти
  • Яйце — 2 шт
  • Банан — 2 шт
  • Борошно — 120 г
  • Розпушувач тіста — 3 г
  • Цукор — 60 г
  • Масло вершкове — 100 г
  • Ром (якщо є) — 1 ст. л.
Приготування

Як робити: Банановий бісквіт? Дуже просто читайте далі...

Банан потовкти виделкою в пюре. Якщо будете використовувати ром, тоді додати до банану ром.

Вершкове масло, доведене до кімнатної температури (можна в мікрохвильовці буквально 5 секунд підігріти для швидкості), розтерти з цукром.

Добре розмішати масло з цукром так, щоб маса стала білою і повітряної.

Додати яйця, добре розмішати.

Додати банани. Все перемішати.

Всипати борошно, перемішану з розпушувачем, обережно перемішати. Тісто вилити у форму (я використовую високу прямокутну), трохи струсити, щоб повітря вийшло. Готувати 30-40 хвилин при температурі 170*С. Починаючи з 30-ти хвилин можна вже перевіряти, чи готовий бісквіт.

Щоб бісквіт рівно і красиво піднявся, можна витягнути тісто через 7 хвилин після початку готування і трохи порізати змоченим у воді ножем.

Вгору