Бананові мафіни з висівками

13

Готуються мафіни з бананами і висівками.

Продукти
  • Висівки — 150 г
  • Банани — 2 шт.
  • Масло вершкове — 1 ст. л.
  • Молоко — 250 г
  • Родзинки — 45 г
  • Яйце велике — 1 шт.
  • Борошно — 150 г
  • Рызрыхлитель — 0,5 ч. л.
  • Цукор коричневий — 50 г
  • Сіль — 0,25 ч. л.
  • Кукурудзяний сироп — 1 ст. л.
  • Сода — 1 ч. л.
  • Цукор коричневий — 2 ст. л.
Приготування

Як робити: Бананові мафіни з висівками? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати бананові мафіни з висівками:

1. Банани почистити, 1,5 банани розім'яти в пюре, а решта 0,5 банани порізати тонкими кружечками.

2. Включити духовку для попереднього розігріву до 180 градусів. Змастити маслом 12 формочок для мафінів.

3. У мисці змішати висівки, борошно, розпушувач, 50 г цукру, родзинки і сіль.

4. У невеликому сотейнику розтопити вершкове масло з кукурудзяним сиропом.

5. Додати розтоплене масло, молоко, яйця, борошно, соду, перемішати. Потім додати бананове пюре, добре перемішати. Викласти тісто в підготовлені формочки для мафінів, наповнюючи їх на 3/4. Зверху викласти скибочки банана і присипати коричневим цукром.

6. Помістити мафіни в розігріту духовку. Випікати бананові мафіни до чистої дерев'яної палички при проколі, близько 25-30 хвилин.

7. Готові маффіни дістати з духовки, дати охолонути у формах протягом 5 хвилин, а потім дістати з формочок. Подавати бананові мафіни повністю остиглими.

Вгору