Баклажани в соєво-імбирною карамелі

10

Баклажани в китайському стилі.

Продукти
  • Баклажан — 1 шт.
  • Яйце куряче — 1 шт. (білок)
  • Крохмаль картопляний — 1 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста — 40 г
  • Часник — 1 зуб.
  • Імбир, корінь — 1,5 см
  • Соєвий соус — 50 г
  • Кунжутне масло — 1 ч. л.
  • Мед — 1 ст. л.
  • Цукор — 2 ч. л.
  • Коріандр мелений — 0,5 ч. л.
Приготування

Як робити: Баклажани в соєво-імбирною карамелі? Дуже просто читайте далі...

Баклажани нарізати крупно. Посолити, дати постояти 20 хвилин. Потім кожен гарненько віджати від зайвої вологи. Тепер вони не будуть вбирати жир. Додаємо в нік курячий білок, крохмаль, перемішуємо, і обсмажуємо у фритюрі. Перекладаємо на паперовий рушник. Поки вони остигають, приготуємо карамель. Цибулю нарізаємо крупно, обсмажуємо до рум'яного кольору і додаємо подрібнений часник і імбир. Далі вводимо мед, цукор, соєвий соус, кунжутне масло, коріандр. Знімаємо з вогню. Перекладаємо баклажани в карамель, перемішуємо, подаємо з рубаною кінзою.

Приємного апетиту!

Покрокове приготування

Шаг №1

Обсмажені баклажани.

Шаг №2

Обсмажуємо крупно порізану цибулю.

Шаг №3

Готова карамель.

Вгору