«Баклажани з секретом»

5

Рецепт приготування Баклажанів з секретом» на зиму — ще один спосіб заготівлі смачного салату для вас. На цей раз з баклажанів з помідорами.

Продукти
  • Баклажани — 1 кг
  • Помідори — 1 кг
  • Часник — 2 головки (за смаком
  • Масло рослинне — 50 г (скільки піде)
  • Сіль (за бажанням) — 1 ч. ложка (за смаком)
Приготування

Як робити: «Баклажани з секретом»? Дуже просто читайте далі...

З цієї кількості продуктів виходить 4 баночки салату «Баклажани з секретом» по 0,5 л.

Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти за рецептом «Баклажанів з секретом» на зиму перед вами.

Шаг №2

Як приготувати «Баклажани з секретом» на зиму:

Баклажани помити, очистити.

Шаг №3

Баклажани розрізати вздовж на смужки (язички).

Шаг №4

Розігріти сковороду, налити 2-3 ст. ложки рослинної олії. У гаряче масло викласти підготовлені баклажани, підсмажити з одного боку до рум'яного кольору на середньому вогні (2-3 хвилини).

Шаг №5

Помідори помити, нарізати кружальцями.

Шаг №6

Часник очистити, дрібно порубати ножем. За бажанням змішати з сіллю.

Шаг №7

Попередньо на помідор покласти дрібно нарізаний часник.

Шаг №8

Викласти помідори на підсмажену сторону баклажана і скласти навпіл баклажан так, щоб помідор опинився всередині.

Шаг №9

Розігріти сковороду, налити 2-3 ст. ложки рослинної олії. У гаряче масло викласти баклажани. Підсмажити баклажани з двох сторін на середньому вогні (по 2-3 хвилини з кожного боку).

Шаг №10

Банки добре промити. Баклажани щільно скласти в банки.

Шаг №11

Банки накрити кришкою і стерилізувати 40-50 хвилин.

Шаг №12

Закрити банки кришками. «Баклажани з секретом» на зиму готові. Зберігати «Баклажани з секретом» в холодильнику.
Приємного апетиту!

Вгору