Баклажани консервовані

3

Любите баклажани? Запасаємося. Взимку просто знахідка, рекомендуємо запечені баклажани консервовані.

Продукти
  • Баклажан — 3 кг (скільки піде)
  • Сіль — 20 г
  • Оцет столовий 9% — 3 ст. ложки
Приготування

Як робити: Баклажани консервовані? Дуже просто читайте далі...

Запечені баклажани очистивши укласти гарячими в банки.

З цієї кількості виходить 3 л готових баклажанів консервованих запечених.

Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для приготування баклажанів консервованих запечених перед вами.

Шаг №2

Як приготувати баклажани запечені консервовані:

Зрілі промиті плоди (видаливши плодоніжки) відварити в солоній воді, час варіння — 20 хв. (або запекти).

Шаг №3

Якщо плоди відварні, викласти їх на дошку з вантажем зверху, щоб стекла вода.

Шаг №4

Баклажани очистити від шкірки.

Шаг №5

Потім укласти баклажани в банки на 1 см нижче верху горлечка.

Шаг №6

Додати сіль і оцет.

Шаг №7

Накрити банки кришками, поставити в каструлю з водою, підігрітою до 60 °С, і стерилізувати (з моменту закипання води): півлітрові — 60-70 хв, літрові — 70-80 хв.

Шаг №8

Після стерилізації банки негайно закупорити і охолодити.

Шаг №9

Запечені баклажани консервовані готові.
Приємного апетиту!

Вгору