Баклажанове рагу

Цей рецепт я багато років тому зберегла з газети Смак, він став найбільш улюблених шедевром з консервації.

Продукти
  • Баклажани — 5 кг
  • Помідори — 4 кг
  • Морква — 3-4 шт.
  • Перець болгарський — 0,5 кг
  • Часник — 4 головки
  • Масло рослинне — 1 стакан, Цукор — 1 стакан, Сіль — 2 ст. ложки (з гіркою)
Приготування

Як робити: Баклажанове рагу? Дуже просто читайте далі...

Баклажани миємо, витираємо, ріжемо кружечками, присаливаем.

Через 30 хвилин віджимаємо і обсмажуємо на розпеченій сковороді в рослинному маслі.

Помідори, морква, перець і часник пропускаємо через м'ясорубку і ставимо на вогонь. Через 5 хвилин після закипання додаємо сіль і цукор, смажені баклажани, перемішуємо і розкладаємо по сухим банкам.

Стерилізуємо 0,5-літрові банки 10 хвилин, а 0,75-літрові — 15 хвилин. Закатуємо кришками.

Покрокове приготування

Шаг №1

Шаг №2

Вгору