Бадымджан мусамбе (баклажани з бараниною)

Нет фото
1

мммм смакота

Продукти
  • баранина - 220г
  • ріпчаста цибуля - 100г
  • топлене масло - 25г
  • баклажани - 200г
  • лимонна кислота - 0.2г
  • петрушка (зелень) - 15г
  • кориця - 0.2г
  • шафран - 0. 05г
  • часник - 3 г
  • перець, сіль - за смаком.
Приготування

Як робити: Бадымджан мусамбе (баклажани з бараниною)? Дуже просто читайте далі...

Баранину нарізають шматочками і обсмажують на олії, додають пасеровану цибулю, лимонну кислоту, трохи бульйону, спеції і тушкують до готовності.

Баклажани очищають від шкірки, бланшують в киплячій воді, нарізають на кубики і обсмажують, потім кладуть їх у соус з бараниною, додають подрібнений часник і доводять до готовності, заправляють настоєм шафрану. При подачі блюдо посипають рубаною зеленню.

Вгору