Бабусині рогалики

6 6 30 хв. 90 хв.

«Бабусині рогалики» - рецепт крихкого пісочного печива, скрученого в апетитні рогалики з начинкою з повидла.

Продукти
  • Маргарин - 200 г
  • Сметана - 200 г
  • Борошно - 2,5 склянки (400 г)
  • Сода - на кінчику ножа
  • Повидло - 100 г
  • Цукрова пудра (за бажанням) - 2-3 ст. л.
Покрокове приготування

Шаг №1

Підготувати інгредієнти для «Бабусиних рогаликів».

Шаг №2

Як приготувати печиво «Бабусині рогалики»:

Маргарин кімнатної температури (ні в якому разі не розтоплений) перемішати з борошном і сметаною, додати гашеного соди на кінчику чайної ложки.

Шаг №3

Тісто вимісити, скачати з нього три або чотири кулі і покласти в морозилку на годину - другу.

Шаг №4

Включити духовку.
З затверділого тіста розкачати коржі круглої форми. Товщина коржа повинна бути 3-4 мм.

Шаг №5

Кожен розрізати навпіл, потім ще раз навпіл, і т.д., поки не розділіть на вісім-десять частин. Отримані пелюстки змастити повидлом.

Шаг №6

Загорнути від більш широкої сторони до куточка. Рогалик злегка зігнути.

Шаг №7

Викласти рогалики на деко. Деко поставити на середню полицю.

Шаг №8

Піч «Бабусині рогалики» при температурі 200 градусів протягом 20-25 хвилин до золотистого кольору.

Шаг №9

Подавати печиво «Бабусині рогалики», посипавши цукровою пудрою.
Приємного апетиту!

Вгору