Бабусині малосольні огірочки

8

Влітку дуже люблю малосольні огірки. Запропоную наш сімейний секретний рецепт огірків:)

Продукти
  • Огірки
  • Перець червоний гіркий
  • Зелень (хрін, парасольки кропу, вишневі гілочки)
  • Часник
  • Перець чорний горошок, Сіль (на 1 літр води) - 2 ст. л.
Приготування

Як робити: Бабусині малосольні огірочки? Дуже просто читайте далі...

Якщо розсіл зробити гарячим і залити ним огірки, то вже через добу малосольні огірочки будуть готові.

Покрокове приготування

Шаг №1

Огірки добре промити. Залити холодною водою на 2-3 години.

Шаг №2

Часник почистити і розчавити в часничниці.

Шаг №3

Зелень добре промити.

Шаг №4

На дно емальованої каструлі викласти зелень, часник, перець горошком, червоний гострий перець (можна порізати шматочками. Зверху викласти огірки. Приготувати розсіл: на 1 л води - 2 столові ложки солі (без гірки) розчинити в холодній воді. Залити розсолом огірки.

Шаг №5

Зверху огірки накрити тарілкою, поставити вантаж (можна бутель з водою).

Шаг №6

Через три доби малосольні огірочки готові.

Шаг №7

Приємного апетиту!

Вгору