Айнтопф зі свинячими ребрами

9

Наваристий, густий суп в німецькому стилі. «Два в одному» - і перше, і друге.

Продукти
  • Ребра свинячі - 0,5 кг
  • Цибуля - 1 шт
  • Морква - 2 шт.
  • Олія рослинна - 1 ст. ложка
  • Картопля - 3 шт.
  • Горошок зелений - 200 г
  • Квасоля стручкова - 100 г
  • Сіль - 0,5 ч. ложки
  • пряні Трави - за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати айнтопф:

На сковороді розігріти рослинне масло. Свинячі ребра (м'ясні) обсмажити на сильному вогні з усіх боків. Загальний час смаження близько 10 хвилин.

Шаг №2

Цибуля очистити, вимити й нарізати великими півкільцями.

Шаг №3

Перекласти ребра разом з жиром в казанок, додати цибулю, перемішати і смажити ще 5 хвилин.

Шаг №4

Очистити і вимити одну моркву. Натерти на крупній тертці.

Шаг №5

Додати моркву, залити м'ясо з овочами водою, закрити кришкою і варити при слабкому кипінні 40 хвилин.

Шаг №6

Другу моркву очистити і нарізати кружечками.

Картоплю очистити і нарізати.

Шаг №7

Викласти в суп морква. Варити 10 хвилин. Потім викласти картоплю і варити ще 15 хвилин.

Шаг №8

Останніми викласти в суп зелений горошок і спаржеву квасолю (у мене були заморожені). Посипати пряними травами. Варити айнтопф ще 5 хвилин.

Шаг №9

Суп айнтопф готовий. Приємного апетиту!

Вгору