Австрійські кнедлі для бульйону

11

Кнедлі сподобалися всім. Готуються легко і швидко. Підходять кнедлі до будь-якого м'ясного бульйону.

Продукти
  • Білий хліб вчорашній - 150г
  • Грудинка варено-копчена - 100 г
  • Цибуля - половина цибулини
  • Вершкове масло - 1 ст. ложка
  • Петрушка рубана - 1 ст. ложка
  • Зелений лук рубаний - 1 ст. ложка
  • Яйця - 1
  • Молоко - 125 мл
  • Борошно - 1 ст. ложка
  • Сіль
  • Перець
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати кнедлі:
Хліб нарізати дрібними кубиками. Грудинку теж нарізати дрібними кубиками.

Шаг №2

Грудинку обсмажити на сковороді на маслі з дрібно порізаною цибулею.

Шаг №3

Змішати грудинку з хлібом, петрушкою і зеленою цибулею. Яйце збити з молоком, посолити і поперчити і полити хлібну масу. Посипати борошном.

Шаг №4

Руками добре вимісити тісто і дати йому постояти півгодини.

Шаг №5

Тісто для кнедлей ще раз добре вимісити і вологими руками сформувати з неї кульки, величиною з волоський горіх або трохи більше.
Варити кнедлі в підсоленому окропі на дуже слабкому вогні 10 хвилин. Потім розкласти кнедлі по тарілках і залити гарячим бульйоном.

Шаг №6

Готові кнедлі з бульйоном. Приємного апетиту!

Вгору