Австралійський м'ясної штрудель

12 6 30 хв. 60 хв.

Цей штрудель з м'ясом стане справжньою окрасою недільного столу! А з готовим листковим тестом рецепт штруделя з м'ясом стане для вас зовсім простим і швидким.

Продукти
  • Тісто листкове - 300 г
  • Фарш м'ясний - 400 г
  • Яйця - 1 шт.
  • Хліб білий - 100 г
  • Цибуля - 2 шт.
  • Часник - 1 зубок
  • Олія рослинна - 2 ст. ложки
  • Гірчиця - 1 ст. ложка
  • Сіль - 1 ч. ложка
  • Сода - 1 ч. ложка
  • Перець чорний мелений - 0,5 ч. ложки
  • Чабер - 0,25 ч. ложки
Покрокове приготування

Шаг №1

Підготувати продукти для м'ясного штруделя.

Шаг №2

Як приготувати австралійський м'ясної штрудель:

Булочку або черствий білий хліб нарізати без кірок на кубики.

Шаг №3

Розмочити в холодній воді, залити водою на 10-15 минут_.

Шаг №4

Цибулю очистити і дрібно нарізати.

Шаг №5

Часник очистити, дрібно нарізати і змішати з цибулею.

Шаг №6

На сковороді розігріти олію. Ріпчасту цибулю і часник тушкувати в олії на середньому вогні 5-7 хвилин.

Шаг №7

Хліб віджати.

Шаг №8

М'ясний фарш змішати з булкою, цибулею, часником. Перемішати.

Шаг №9

Потім фарш змішати з яйцем, гірчицею і спеціями.

Шаг №10

Розкласти плівку. Фарш сформувати смугою на плівці.

Шаг №11

Окремо постелити плівку чи пергаментний папір. Розкачати тісто до товщини 3 мм

Шаг №12

Викласти фарш так, щоб пізніше можна було м'ясо укласти в «конверт» з розкатаного тіста.

Шаг №13

Защипати краї.

При бажанні можна змастити краю штруделя з м'ясом збитим яйцем.

Шаг №14

Проколоти штрудель в декількох місцях виделкою, щоб при випічці оболонку не розірвало пором.

Шаг №15

Розігріти духовку.

Поставити штрудель з м'ясом в гарячу духовку (180 градусів) і близько 30 хвилин випікати до появи рум'яної скоринки.

Шаг №16

Австралійський м'ясної готовий штрудель. Приємного апетиту.

Вгору