Австралійський чізкейк

8

Дуже люблю чізкейк, а тут недавно навчилася готувати чізкейк з сиру сама, ось за цим рецептом. Приємного апетиту! :)

Продукти
  • Сир жирний - 400 г
  • Масло вершкове - 200 г
  • Желатин - 1 ст. л.
  • цукрова Пудра - 2 ст. л.
  • Ванільний цукор - 1 уп.
  • Шоколад - 200 г
  • Печиво вівсяне - 50 г
  • Джем - 50 г
Приготування

Як робити: Австралійський чізкейк? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати чізкейк з сиру:

1. Збити міксером сир, цукрову пудру і розм'якшене масло до утворення однорідної маси.

Додати ванільний цукор і тонкою цівкою влити розчинений у гарячій воді (5-6 ст. л.) желатин. Збити, викласти масу у форму і поставити в холодильник на 4-5 годин для застигання.

2. Для приготування коржа розтовкти вівсяне печиво і змішати з розтопленої на водяній бані шоколадкою. Вистелити тарілку для торта промасленим пергаментним папером і сформувати коржик. Поставити в холодильник на 1 годину.

3. Форму із застиглою сирною масою опустити на кілька секунд у гарячу воду і обережно викласти вміст на підготовлений корж. Змастити зверху густим фруктовим джемом і обмазати весь чізкейк трохи теплим, розтопленим на водяній бані шоколадом. Поставити чізкейк з сиру в холодильник на ніч.

Вгору