Ароматний молода картопля з цибулею

11

Саме час приготувати молоду картоплю. Пропоную рецепт молодої картоплі з прянощами і цибулею.

Продукти
  • Картопля молода, дрібний (чищений і різаний на половинки) - 12-14 шт.
  • Олія оливкова - 30 г (2 ст. л.)
  • Чилі червоний, сушений, розтертий у порошок - 1/2 ч. л.
  • Насіння куміна - 1/2 ч. л.
  • Насіння фенхелю - 1/2 ч. л.
  • Насіння коріандру, мелені - 1/2 ч. л.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • ріпчаста Цибуля (нарізаний тонкими смужками) - 1 шт.
  • Перець чилі свіжий (очищений від насіння і дрібно різаний) - 1-4 шт.
  • Листя кінзи (дрібно рубані) - 15 г (1 ст. л.)
  • Листя кінзи цілі для сервірування
Приготування

Як робити: Ароматний молода картопля з цибулею? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати молоду картоплю:

1. Молода картопля відварити в злегка підсоленій воді до м'якого стану, але не переварюючи, щоб бульби зберегли форму. Готову картоплю відкинути на друшляк, дати воді стекти.

2. У глибокій сковороді розігріти на середньо-сильному вогні оливкову олію, потім зменшити вогонь до середнього. Висипати в розігріту сковороду сушений чилі, насіння куміна, фенхелю, коріандр і сіль, смажити, помішуючи, 30-40 секунд.

3. Додати в сковороду різаний лук і смажити до золотистого кольору. Викласти картопля, нарізаний чилі і рубану кинзу, добре перемішати.

4. Зменшити вогонь до мінімального, накрити сковороду кришкою і готувати молоду картоплю 5-7 хвилин.

Подавати молоду картоплю гарячим, посипавши листочками кінзи.

Вгору