Аргентинський салат «Ensalada rusa»

Класичний аргентинський овочевий салат, дуже нагадує наше олів'є, але без м'яса. Свіжий приємний смак салату дають яблука і селеру.

Продукти
  • Картопля, зварений у мундирі - 2 шт
  • Морква варена - 1 шт.
  • Зелений горошок (консервований або свіжий, морожений) - 100 г
  • Яблуко кисло-солодке - 1 шт.
  • Селера стеблевый - 2 втечі
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Майонез (якщо взяти пісний майонез, то страва буде пісним) - 200 г
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
Покрокове приготування

Шаг №1

Варені овочі і лук очистити, з яблука видалити серцевину. Зелений горошок відварити, якщо взяли свіжий або морожений. З консервованого горошку злити рідину.
Всі овочі, крім горошку, нарізати дрібними кубиками.

Шаг №2

Додати горошок, майонез, сіль і перець. Добре перемішати.

Шаг №3

Викласти салат в салатницю. Такий салат дуже підходить до рибі, смаженого м'яса.
Приємного апетиту!

Вгору