Аральський привоз

Нет фото
20 хв. 30 хв.

Бухтурма пальчики оближеш.

Продукти
  • Будь-яка риба
  • Сіль
  • Картопля
  • Цибуля
  • Болгарський перець
  • Часник, Червоний перець, Чорний перець, Кінза
Приготування

Як робити: Аральський привоз? Дуже просто читайте далі...

У глибоку сковорідку налити соняшникову олію.

Запанірувати рибу в борошні, викласти шматками і підсмажити з обох боків до скоринки.

Потім викласти цибулю, посмажити разом з рибою, не порушуючи цілісності риби.

Потім викласти на рибу, картоплю, посолити, поперчити і залити окропом.

Потім накрити кришкою і тушкувати 15-20 хвилин. Блюдо готове.

Вгору