Аппетайзер (закуска) «М'ясні кульки»

12

Такі м'ясні кульки чудово підходять до будь-якого столу, як закуска перед основною стравою. Поставте на середину столу і застроміть зубочистки в кожну кульку. Гостям дуже сподобається... ОБІЦЯЮ!!!!

Продукти
  • Для кульок:
  • 250 г фаршу (свинина)
  • 2 ст. л. мелених сухарів
  • 1 яйце
  • 1 невелика цибулина (дрібно порізати)
  • 3-4 ст. л. свіжої кінзи (дрібно порізати)
  • 1 ст. л. сухого орегано
  • 1/2 ч. л. солі
  • 1/4 ч. л. чорного перцю 1/4 ч. л. меленого чілі
  • Для соусу:
  • 1 стакан кетчупу
  • 1 ч. л. поршковой гірчиці
  • 1 банка консервованих ананасів шматочками (сік злити)
  • 2 ст. л. соєвого соусу
  • 2 ст. л. води
  • 1 стакан кленового (будь-якого) сиропу
  • 1,5 ч. л. спецій (будь-яких)
Приготування

Як робити: Аппетайзер (закуска) «М'ясні кульки»? Дуже просто читайте далі...

Приготування закуски «М'ясні кульки»:

1. Змішати всі інгредієнти для фаршу сформувати невеликі кульки.

2. Сковороду розігріти з сумішшю оливкової і вершкового масла. Викласти кульки на сковороду і обсмажити на досить сильному вогні з усіх боків, до одержання рум'яної скоринки. Смажити м'ясні кульки потрібно близько 7-10 хвилин.

3. Змішати в мисочці всі інгредієнти для соусу і по черзі вмочити кульки в кетчуп за допомогою столової ложки.

4. Підготовлені кульки викласти в посуд для запікання, залишилися соусом полити зверху.

5. Розмістити кульки у попередньо розігріту до 220 градусів духовку. Запікати м'ясні кульки в середній частині духовки близько 20-25 хвилин, періодично перевертаючи, використовуючи щипці (в крайньому випадку, ложку чи лопатку).

Якщо у вас є «медленноварка», тоді замість запікання в духовці закиньте м'ясні кульки і соус «повільноварку», накрийте кришкою і залиште на повільному режимі на 4-5 годин.

Вгору