Апельсинове печиво з корицею

7 15 хв. 30 хв.

Це ароматне пісочне печиво готується з додаванням апельсинової цедри і кориці.

Продукти
  • Масло вершкове (розм'якшене) — 125 г, Цедра апельсинова — 1 ст. л.
  • Кориця мелена — 1 ч. л.
  • Яйце велике — 1 шт
  • Цукор — 100 г
  • Ванільний екстракт — 3 ч. л.
  • Борошно — 125 г
Приготування

Як робити: Апельсинове печиво з корицею? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати апельсинове печиво з корицею:

1. Міксером збити вершкове масло з цукром і ванільним екстрактом до пишного стану. Додати цедру і яйця, добре збиваючи після кожного.

2. Продовжуючи збивати масляну суміш на слабкою швидкості, додати борошно і корицю, добре перемішати.

3. Тісто розділити на дві частини і кожну частину скачати в рулет довжиною 5 див Загорнути ці ковбаски в харчову плівку і покласти в морозилку на 30 хвилин.

4. Включити духовку для попереднього розігріву до 190 градусів. Застелити пергаментом два дека.

5. Тісто дістати з холодильника і порізати кожен рулет на 13 кружечків. Викласти ці кружечки на підготовлені листи на відстані 2,5 см один від одного. Помістити в розігріту духовку, випікати апельсинове печиво з корицею близько 10 хвилин до золотистого кольору.

6. Готове печиво дістати з духовки, дати охолонути на деку при кімнатній температурі протягом декількох хвилин. Потім перекласти апельсинове печиво з корицею на решітку і дати повністю охолонути.

Вгору