Андалузька відбивна c родзинками і орегано

7

Відмінне поєднання вина, родзинок і орегано надають нові тони смаком смаженої свинини. Блюдо просте у приготуванні.

Продукти
  • Свиняча відбивна - 1 шт.
  • Родзинки - 30 г
  • Орегано - 1 щіпка
  • Вино біле сухе - 2 ст. ложки
  • Олія оливкова - 50 мл
  • Сіль (морська) - за смаком
  • Чорний перець - за смаком
Приготування

Як робити: Андалузька відбивна c родзинками і орегано? Дуже просто читайте далі...

Свинячі відбивні з родзинками чудово поєднуються з квасолею по-андалузськи.

Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати свинячу відбивну з родзинками:

У бічній частині відбивною ножем робимо кишеньку.

Шаг №2

Родзинки дрібно нарізаємо.

Шаг №3

Додаємо до родзинок орегано.

Шаг №4

Додаємо перець і сіль.

Шаг №5

Вливаємо біле вино.

Шаг №6

Заправляємо оливковою олією.

Шаг №7

Перемішуємо і даємо настоятися 10 хвилин.

Шаг №8

Вкладаємо суміш в кишеньку відбивною.

Шаг №9

Складаємо краю кишеньки зубочистками.

Шаг №10

Посипаємо відбивні сіллю і перцем.

Шаг №11

На сковороді-гриль нагріваємо оливкову олію.

Шаг №12

Обсмажуємо свинячі відбивні приблизно по 5 хвилин з кожної сторони.

Шаг №13

Свинячі відбивні з родзинками готові. Приємного апетиту!

Вгору