Аджика(5)

6

Приготування аджики з зеленню без теплової обробки. Поєднання солодкого і гострого перцю з часником зелень петрушки і кропу надає пряний присмак і аромат.

Продукти
  • Перець солодкий (очищений) - 1 кг
  • Перець гострий - 250 г
  • Часник - 250 г
  • Кріп - 250 г
  • Петрушка - 250 г
  • Сіль - 250 г (за смаком)
Приготування

Як робити: Аджика(5)? Дуже просто читайте далі...

З цієї кількості виходить 4 баночки по 0,5 л.

Покрокове приготування

Шаг №1

Приготування аджики почати з підготовки інгредієнтів.

Шаг №2

Як приготувати аджику з солодкого та гострого перцю з зеленню і часником:

Солодкий перець очистити і вимити.

Шаг №3

Гострий перець вимити.

Шаг №4

Часник очистити.

Шаг №5

Зелень перебрати і вимити.

Шаг №6

Всі інгредієнти пропустити через м'ясорубку.

Шаг №7

Потім перемішати з сіллю. Аджика з зеленню і часником готова до вживання.

Шаг №8

Готова аджика з солодкого та гострого перцю з зеленню і часником. Приємного апетиту!

Вгору