Аджика «Термоядерна»

5

До м'яса, та під горілочку... Звичайно, виручить аджика.

Продукти
  • Помідори — 1 кг
  • Перець солодкий (паприка), червоний — 1 кг
  • Часник — 5-7 головок
  • Перець гострий — 2-5 шт. (8 см)
  • Сіль — 50 р
Покрокове приготування

Шаг №1

Помити всі овочі. У гіркого перцю відрізати хвостики.

Шаг №2

Паприку вимити, розрізати на шматки, очистити від насіння.

Шаг №3

Помідори вимити, розрізати на частини, вирізати зелений стрижень.

Шаг №4

Часник очистити.

Шаг №5

Всі овочі пропустити через м'ясорубку.

Шаг №6

Додати сіль, перемішати. Дати постояти близько години. Перемішати.

Шаг №7

Банки промити, простерилізувати будь-яким способом. Аджику розлити по стерилізованим банкам. Аджика готова.
Зберігати аджику в холодильнику.
Приємного апетиту!

Вгору