Аджика на зиму

6

Пропонуємо рецепт аджики на зиму для домашнього консервування.

Продукти
  • Помідори — 3 кг
  • Перець болгарський солодкий — 3 кг
  • Часник — 200 г
  • Перець чорний горошком — 5 шт.
  • Лимонна кислота — 0,5 ч. ложки
  • Сіль — 3 ст. ложки
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для приготування аджики на зиму перед вами.

Шаг №2

Як приготувати аджику на зиму:

Помідори вимити, розрізати навпіл, вирізати плодоніжку.

Шаг №3

Солодкий болгарський перець вимити, розрізати на шматки, очистити від насіння.

Шаг №4

Болгарський перець і помідори пропустити через м'ясорубку.

Шаг №5

Додати сіль, лимонну кислоту, чорний перець. Прокип'ятити протягом 10 хв.

Шаг №6

Часник очистити.

Шаг №7

Часник пропустити через прес.

Шаг №8

Банки промити і простерилізувати будь-яким способом. Зняти з вогню аджику, додати часник, перемішати, розкласти в підготовлені банки і герметично закрити.

Шаг №9

Аджика на зиму готова.
Приємного апетиту!

Вгору