Аджика «Бабулина»

6

Таку аджику завжди робить моя бабуся. А вона знає толк у цій справі, бабулины рецепти дорогого коштують. :)

Продукти
  • Помідори стиглі, м'ясисті — 5 кг
  • Перець болгарський — 3-5 кг
  • Перець стручковий гіркий — 3-5 шт.
  • Часник — 0,5 кг
  • Оцет — 1 стакан, Сіль — 1 ст. ложка (за смаком)
Приготування

Як робити: Аджика «Бабулина»? Дуже просто читайте далі...

З цієї кількості виходить 8-10 л аджики.

Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для «бабулиной» аджики перед вами.

Шаг №2

Як приготувати «бабулину» аджику:

Все помити. Помідори розрізати на частини, вирізати плодоніжку.

Шаг №3

Перець розрізати на шматки, очистити від насіння.

Шаг №4

У гірких перців насіння можна не видаляти.

Шаг №5

Часник очистити.

Шаг №6

Все пропустити через м'ясорубку (не в комбайні — виходить інша консистенція).

Шаг №7

Додати сіль, оцет. Перемішати.

Шаг №8

Дати постояти близько 1 години. Додати, якщо потрібно, сіль і оцет.

Шаг №9

Аджику розлити по стерилізованим банкам або пляшках. Поставити в холодне місце для зберігання.
Аджика «Бабулина» готова. Приємного апетиту!

Вгору